Bandövning idag.

Hej på er allihop! Fick en kommentar av min goda vän Märta, där hon skrev att det vore roligt om jag skrev lite mer olika i mina två bloggar. Men om ni rullar neråt lite, så är det alldeles olika, men eftersom jag har haft så stressigt under veckoslutet så hinner jag tyvärr inte att skriva dubbla olika inlägg! Nåja, men skall försöka hinna. Ingen speciell skoldag idag, förutom.. ja, haha det får ni leva med att inte veta. Menmen, DRAAAMA! Och jag gillar bara komedier, sorry. Annars inget spec, och är nu hemma. Skall lyssna lite på en ny låt som vi skall öva med bandet, och som vi även skall ha med i vårt uppträdande på lördag och fredag, nu på veckoslutet. Ni får snart bilder från detta veckoslut! Övning klockan 18, och fotbollsträning klockan 20. puss

Glömde berätta..

att Minna även spelar i Hammarby i Sverige!

Jag är HEMMA!

Ja, äntligen. Klockan är snart 23, och jag har massssa läxor. Igår var det 3 timmars åktur till Lahti på match som gällde, och där blev resultatet 1-1, och målet gjort av mig. Om jag får skryta lite, så var det nog säkert det snyggaste målet jag någonsin gjort. Jag sköt typ från hörnflaggan på deras sida, och så skruvade det mot stolpen och så for det stolpe in. Wau! Sedan blev det typ en halv timmes paus i matchen, för där var en som skadade sig i nacken mitt på plan och de vågade inte flytta på henne så de väntade på ambulansen. Knappast var det något farligt, men det säkra före det osäkra, right? Nåja, sedan åkte vi lite på 3 timmar till Kimito, och på 50-års fest i Pederså. I början var det väl okej, men sedan trodde jag att jag skulle dö av tråkighet. (Typ mellan 23-02). Men fin fest var det nog! Klockan två gick bussen med festgänget och körde hem oss, och bussresan tog ca 15 minuter. Under den resan fick jag höra den ett steg äldre generationen skrika längre bak i bussen '' HEY BABERIBA, HEY BABERIBA '' h-e-l-a v-ä-g-e-n h-e-m. Och med mitt andra öra fick jag höra på pappa, och hur han tyckte att asfalten var fin, den var ju faktiskt NYLAGD! Suck... Snacka om långa 15 minuter! Sedan hoppade man direkt till sängs, och vaknade runt halv 11. Snackade med syster i säkert 45 minuter och dikterade om ''Jag vill vara din, Margareta'' till en sång om mat, och ja, vi var lite trötta + hungriga. Sedan somnade vi om, och steg ordentligt upp runt klockan 13. Då såg vi att även Jesper (Min 23 eller 24 åriga kusin) + hans flickvän (Minna Meriluoto) som också är andra målvakt i finska landslaget. Var superkul att träffa båda igen, eftersom jag inte sett dem på en evighet! Iaf inte Minna. Kanske två somrar sedan? Men det beror ju iof på att de har flyttat till Sverige. Vi hade en jätteskön och chill dag på sommarstugan, vår familj + Minna och Jesper. Minna och Jeppe hade även tagit med kaka som blivit över från festen, så vi åt också kaka. Jesper är förresten son till hon som fyllde 50! Nåja, bilder får ni i morgon, nu måste jag laga läxor och sedan sova!

Vaken!

...Sjunker med stormsteg! Igår hade jag endast 63 besökare och i förrgår hade jag 115. Nåja, men efter detta veckoslut skall det bli ändring på det hela. Har verkligen haft fullt upp! Men iaf, igår var det fest, och festade gjorde vi, haha! Nåja, nu måste jag gå och packa fotbollsväskan för om 15 minuter bär det av på match till Lahtis! Efter det far vi direkt till Kimito på en 50 års fest, så kommer först hem i morgon! Och kan alltså först blogga då.. Hejdå bbyn!

Syrrans kisse är här!


Söt va? Syrran är på jobb här i närheten och kommer hit och sova i natt, så därför är kissen här! Nala heter den, och är jättefjantig. Världens längsta svans har den också. Nu måste jag verkligen laga mig färdig, kom just hem och om en timme far tåget! Fest ikväll alltså! 

DAGENS OUTFIT

V-ringad från H&M
Tights som ser ut som jeans från H&M
Bälte från Seppälä

Skolan nu, hörs senare!

Klockan är snart 00:00...

Om 5 minuter! Och jag skall upp om 7 timmar. Suck. Måste fixa min dygnsrytm ordentlig snart! Nåja, men nu har jag iaf rummet städat, snacka om skönt! Har även rakat mina ben, bikinilinjen och under armarna, och så är jag ju nyduschad. Så fräscht! Skulle bara sitta med hårinpackning och ansiktsmask medan man ser på en lång komedi film. Jaja, men sådant hann man ju bara med på sommarlovet, nu är vi tillbaka i det hårda livet, hörrni! Åååh, jag vill ha tillbaka sommarlovet! Damn it, nu kom jag på att jag fortfarande hade läxor. VACKERT! (ps. Skriver någon gång samma inlägg här som på mimmimouse, men det får ni leva med.)

Städning!

Jepp, nu håller jag på och städar. Vilket VERKLIGEN behövdes! Skall nu föra ner tvättkorgen som är överöverfull och byta lakan. Efter det är det inte så mycket annat än lite dammtorkning och sådant. Mammaälsklingen har dammsugit! I morgon blir det troligtvis en dålig bloggdag. Skola 8-14, 14-15 skolfotbolls uttagningar, 15 till kanske 17 om jag är snabb, annars 17 30 alltså i stallet, och efter det skall jag hinna duscha, och laga mig riktigt fin inför festen! Och tåget går 18:37, så jag har skitbrottåm.. Men skall försöka hinna uppdatera på morgonen med en Dagens, och lite där emellan på eftermiddagen om jag hinner! Good night.

Hemma igen!

Hej hej, saknat mig? Ja men det vet jag ju att ni gjort! Helt okej träning faktiskt. Nu måste jag ta itu med mitt rum, det blev inte helt färdigt igår. Men det kunde vi allihopa räkna ut, right? Efter det får ni en FÖRE och EFTER bild. Jag lovar, ni dör av chock! 


Hejss!

Hej på er! Förlåt för min dåliga uppdatering idag. Men iaf, skoldagen var inte så farlig idag, eftersom jag för en gångs skull hann äta morgonmål, så var inte allt för trött de första lektionerna. Mellan 10 och 12 hade jag handarbete, och jag fick nästan klar en klänning/tunika grej. I morgon skall jag på någon av rasterna gå och slutföra arbetet. Är riktigt chockerad över att det gick så bra idag på de timmarna, eftersom jag i princip annars är helt och hållet handikappad när det kommer till symaskiner och tyger. Ni skulle bara se min inre söm på ena resån, alltså jag vågade knappt visa den till vår lärare, haha. Men det är ju bara inre sidan sa hon, och den ser ju ingen! Vilket hon har rätt i. I morgon skall jag bara sy fast nedre resån, och sedan är den klar! Funderade lite på att han den på festen i morgon (har jag berättat? Skall till en Alfons födelsedags fest till en festlokal i karis! Kommer bli skitkul.), och jag har alltid problem med att hitta kläder till fester, hur mycket kläder jag än har, och den är ganska festig av sig så! Får se.. Klockan 8 blir det träning, och nu är Ia här. Så vi far tillsammans! pussochhej 

 


Ny design!

Ja, som ni ser så har en jätteunderbar tjej fixat en design till mig! Är supernöjd med hela, speciellt headern. I morgon skulle hon fixa lite detaljer, som att sätta en annan nyans av lila som bakgrund och sådant. Och så skall jag fråga om hon kan laga en annan nyans av lila till rubrik bakgrunden också! Hon är verkligen duktig. Sätter henne i min länkspalt! 
Vad tycker ni om min design?

ny design by patricia

nu har jag patricia fixat designen !
har gjort allt själv och mig hittar ni på patriciakarlsson.blogg.se !
gå gärna in där :D

Tävling!

http://jonassonemelie.blogg.se/ 

Om jag inte har berättat, så fungerar inte mitt länkfält, så ni får ta och kopiera! Men gör det, ni kan vinna designer. :)

Nååå, vad tycks om mitt blonda hår?!

Hallå, så dåliga kan ni väl inte vara på att kommentera? =) Vad tycks om halvblondinen nu då? Tänk på att jag gjorde ALLT själv!
Före:

Sitter med en turban på huvudet!

Tillbaka från träningen! Alltså glömde säga, vi hade just fotbollsträning från halv 7 till 8. Helt skönt. I slutet öste regnet ner, men jag tycker själv att det är trevligare att spela i sådant väder! Sitter nu här, nyduschad och lyssnar på Lisa Nilsson - Långsamt farväl. Alltså, jag MÅSTE städa nu. Om ni kollar in min andra blogg, så ser ni bilder på hur det ser ut. Jag lovar, ni har inte sett något värre... Och så består ju 1/4 av min andra bloggs inlägg av '' JAG MÅSTE STÄDA, JAG MÅSTE STÄDA'' OSV, känner ni kanske igen det där? Och jag har ju förresten glömt att säga, jag kommer inte att skriva samma sak här som på min andra blogg. Så ni får ta och följa med två bloggar, härligt va? ;) 



En svartvit EM match




 





Finland - Danmark 1-0


 


and once again


Jag gillar inte städning.

Åh äntligen!

Amanda har gjort ett fantastiskt jobb med designen, har hon inte? =) Jag är iaf jättenöjd! Och det är dessutom hon som också lagade headern för en tid sedan, men den är oanvänd. Så, vad tycker ni om hela designen? Den är inte så hemskt speciell, but i like it! Och vad tycker ni om mitt nya hår? 

Tack amanda!

Nu håller Mandy på med min design, vilket jag verkligen tackar henne för! Men skulle också vilja ha någon som lagar header åt mig..? Hon hjälper mig i princip ''bara'' med hur jag skall få allting rätt. Så, hur blir det med alla banners, älsklingar? ;) Har några som sagt som erbjudit sig, men har inte fått någon längre kontakt med dom än det? Men adda mig iaf på msn: [email protected], om ni vill ha kontakt med mig!

Hjälp?

Hallå! Vad i hela fridens dagar skall jag göra för att få min blogg UNDER headern? Snälla, så här kan det ju inte se ut... Någon som är smartare än mig?

Hej på er!

Hade faktiskt inte förväntat mig att så många besökare som 40 st skulle besöka min blogg igår =), med tanke på att det var min första dag på blogg.se. Förresten, ni hittar en länk till min andra blogg i länkspalten! Verkligen fint med så många härliga som ville hjälpa mig med desigen. Så inom den här dagen, eller de här närmaste dagarna skall jag väl få fram en hyfsad design. Och mitt hår blev verkligen lyckat, om jag får skryta lite. Gjorde det ju faktiskt själv!
Så, säg vad ni tycker? Här får ni också en ''före-bild''!
Den här bilden är tagen från vår fotbollsturnering i somras! Då besökte vi faktiskt dalarna i sverige, Borlänge. :) Någon som bor i närheten, eller kanske rent av var med i Dalecarlia cupen?

Haha, all by myself =)

Huuuhu! Gissa vad? Jag skall blondera mitt hår, men det visste ni redan va? Men en annan grej, jag skall göra det SJÄLV! Detta bådar inte gott, hörrni... Nåja, jag får väl försöka ;).

Gratis header, någon?

Skulle vara helt otroligt snällt om någon erbjöd sig att fixa en gratis header åt mig? Och typ fixa min design.. Jag suger verkligen på det här ämnet! Såklart får ni ju också en länk i min länkspalt, men mycket mer har jag inte att erbjuda, tyvärr.. :/ Någon varm människa där ute? Har redan fått två eller tre erbjudanden, vilket jag tycker att är fantastiskt! Några fler? Och vill någon berätta hur man möjligtvis skulle kunna förstora den här jävla mikroskopiska texten?! Kom förresten just hem från en promenad med mina två ögonstenar. Alltså jag har två st hundar vid namnen Agnes och Arne. Gulligt, huh? Jag och mamma tog en promenad med dem, och Arne hoppade också i, och simmade! Här får ni se:
Agnes!
Agnes
sötis
Och Arne!

INGEN?!

Åh, är det ingen skön själ där ute som ens kan ge mig LITE beskrivning om hur jag skall få den här jädrans designen ordentlig..? Jag ber!

Fler besökare?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Rainyfriday

Tryck bara där, så kommer ni få en hel del mer besökare, lita på mig! :)


Hiss eller diss!


 1. Skolstart!
Suck... Då är vi här igen! Tidiga morgnar och sömniga finska lektioner. Att sätta ringklockan att ringa på 7 varje morgon, är inget vi hissar i flaggan, right? Och alla de tjocka religions och biologi böckerna, är inte heller något man precis längtar efter att få dyka in i. Och även lärarna utan humor, är inget vi heller har längtat efter. Men tyvärr är det bara så att vi är tvungna att stå ut med tidiga morgnar, jobbiga lektioner, böcker man bara vill riva itu och lärare man bara vill ta och smälla på käften! 'Cause we ain't got any choices, just like i said.
 
2. Dubbelbilder!
 Vad jag menar med dubbelbilder är alla de små idioterna på bild-webbsajter som t.ex. Irc-Galleria, där de lägger in samma bilder om och om och om igen. Hur otroligt nödvändigt är det då? Har vi tur så får vi se huvudet vridet 20 grader åt vänster istället för 25. Hurray!

 

1. Blogg med många bloggerskor!
 Kikade just in på en blogg där sex av mina samma ålders tjejer har lagat en blogg tillsammans! (Länkknappen funkar inte men Girlsplace.devote.se). Det är en god idé eftersom många av mina kompisar är riktiga losers (ta det inte personligt) på att uppdatera! Vilket jag tycker är tråkigt, ifall de också råkar ha en bra blogg. Men är man sex stycken så blir det högst antagligenmycket inlägg per dag, och det borde vi gilla här, eftersom jag är så extremt duktig? ;)
 
2. BÖGAR! 
 Okej, ärligt sagt har jag inte stor erfarenhet av bögar, men vad jag sett hittills så är en bög som bästa kompis högt uppe på min hisslista! Seriöst, de verkar så mycket mer pålitliga, gulliga och verkar ha mycket roligare. Med bögar på hisslistan, menar jag ju dom som kompisar. Bögar som bögar gillar jag inte. U know, med sex och sådant. Men de verkar alltid ha MYCKET skönare personligheter, osv. Nåja. My opinion! 
 

Så!

Nåja, nu har jag iaf en liten header där uppe.. Skall försöka få någon av mina blogg.se nördar till kompisar att hjälpa mig att förstora den osv, haha! Nu skall jag snart blondera mitt hår lite grann. Inte helt, men lite mer än vad jag har det nu. Just nu har jag schwarzkopf's hårinpackning i håret, och i kväll blir det färgning!


Design!

Haha, det är verkligen inte enkelt att förstå sig på detta. Speciellt när man heter Mimmi, och inte är särskilt teknisk! Som tur har man Fanny, som hjälper till. Fannyfel.blogg.se! Vet inte riktigt hur jag skall få min egenfixade header, till bloggen..?

Hej på er!

Hejsan! Är ny här på blogg.se. Har även en blogg på Devote.se, men tänker testa en grej som högst antagligen får min statistik att öka! Min egentliga blogg är alltså Mimmimouse.devote.se. Hade nog tänkt ha samma namn här, men någon idiot hade det namnet och när jag besökte den bloggen stod det endast välkomstinlägget, som var publicerat år 2006... Suck! Det kommer i princip att komma exakt samma inlägg på den här bloggen, som på devote, men eftersom devote har en irriterande egenskap att vara extraextra trögt emellanåt, så får ni väl lite extra inlägg här då. På devote har jag ca 130 besökare/dag, och den ökar nog sakta men säkert! Jag är en höjdare på att uppdatera, alltså uppdaterar jag med ordentliga inlägg ca 4-9 gånger per dag. Någon gång fler, och någon gång färre! Jag kommer att skriva om allt som händer i en fjorton årings liv, vilket är mycket, och en massa mer! Jag är en stolt finlandssvensk, som älskar fotboll, musik och såklart: SHOPPING! Det är något som jag är otroligt beroende av, och kan inte få tillräckligt av det.

I know that u won't be dissapointed! :)

RSS 2.0